Termékek Menü

Fizetési tudnivalók

Fizetési tudnivalók

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os ÁFA-t, azonban nem tartalmazzák a kiszállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Vásárlásáról kiállított számlát .pdf formátumban, email-ben küldjük el Önnek. Nagyon fontos, hogy az e-mailben ilyen úton elküldött számla nem minősül elektronikus számlának, de a hatályos jogszabályok szerint a számla aláírás és pecsét nélkül is hiteles, így Önnek is szükséges a számlát kinyomtatni - és a kinyomtatott számlát átadni könyvelőjének! Ha nincs lehetősége a számla kinyomtatására, kérjük rendelése leadásakor  a megjegyzés mezőben jelezze felénk, és kérésére csamagjában elküldjük a kinyomtatott számlát. Amennyiben elmulasztja előre jelezni ilyen irányú igényét és csamagját már feladtuk, a számlát csak postán tudjuk elküldeni Önnek, miután előre elutalta részünkre a postai díj ellenértékét. Nyomtatott számla postázási díja 120 Ft!

Kérjük, hogy a csomagot kézhezvételkor az azt kézbesítő személy előtt szíveskedjen megvizsgálni, ha sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot, utánvét esetén ne fizesse ki az utánvét összegét. Utólag, jegyzőkönyv nélkül reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A vételár kiegyenlítése több féle módon történhet:

  • Banki átutalással: rendelésének leadása után Ön egy email-t fog kapni rendelésének adataival és az utaláshoz szükséges bankszámla számmal. Bankszámla számunkat az Általános Szerződési Feltételek menüpontban is megtalálja.
  • Utánvéttel: a vételár GLS futárnak történő átadásával vagy Webox automatánál bankkártyával történő fizetéssel
  • Bankkártyával: a fizetés a CIB eCommerce biztonságos szerverén keresztül történik. Gyors, biztonságos és az utalásnál olcsóbb fizetési mód, további előnye pedig, hogy a beérkező összeget rögtön látjuk számlánkon, így a rendelés feldolgozását azonnal el tudjuk kezdeni.

    Technikai tájékoztatónk itt olvasható: ugrás a tájékoztatóra.

Tévesen elutalt összeget a számlánkra történő megérkezését követően 600 Ft kezelési díj levonása után visszautaljuk a feladónak! Köszönjük megértését!