Termékek Menü
Ön itt jár: > >

GLS

A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, mely a minőségre helyezi a fő hangsúlyt.

A modern informatikai megoldásoknak köszönhetően a GLS-sel való együttműködés egyszerű, biztonságos és kényelmes.

  • Stabil hálózat
  • Belföldi és nemzetközi csomagszállítás
  • Belföldi délelőtti kiszállítás
  • Csomagszállítás Európába és a világ minden tájára
  • GLS CsomagPontok eseti feladóknak és címzetteknek

A 29 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával a GLS Hungary Magyarország egész területén elérhető az ügyfelek számára. A jól felépített hálózat gyors, zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé. A csomagok a feladást követő munkanapon 9:00-17:00 óra között kézbesítésre kerülnek.

A Budapest mellett működő központ nemzetközi csomagirányítóként is szolgál. Minden logisztikai folyamat a GLS magas minőségi normáinak megfelelően, a legmodernebb technológa alkalmazásával zajlik.

Csomagszállítás a GLS-sel

Normál csomagszállítás

Ideális esetben a csomagot személyesen Önnek kézbesítjük. Aláírásával igazolja a csomag átvételét és megkapja a csomagot. Vagy az Ön nevében az egyik családtagja veszi át a küldeményt.

Ha senki sincs otthon

A GLS megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e Önnek a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.

Értesítő nyomtatvány

Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a csomagátvevő szomszéd nevét vagy ennek hiányában a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát.

Második vagy harmadik kiszállítás

Ha a GLS nem tudja első alkalommal kézbesíteni a csomagot, akár még további két alkalommal is megkísérli a kiszállítást.

Csomagszállítás és átfutási idő

A GLS belföldön a feladást követő munkanapon kézbesít, hétfőtől péntekig. A csomagokat közúton szállítjuk, ahol az esetleges útlezárások vagy az extrém időjárás késéseket okozhatnak.

 

Az alábbi térképen megnézheti hol van Önhöz legközelebb GLS Csomagpont.

A "Csomagpont keresése" mezőbe írja be a település nevét vagy irányítószámát!

Selected item comes here