TÁJÉKOZTATÓ

Az alábbiakban összefoglaltuk a webáruház megújulása kapcsán történt változásokat. Kérjük, olvassa el figyelmesen és ha kérdése, észrevétele van, jelezze Ügyfélszolgálatunk!

Első bejelentkezés

Az Ön regisztrációja továbbra is érvényes, annyi változással, hogy bejelentkezéskor már nem felhasználó nevét (ez megszűnt), hanem a regisztrációkor használt email címét kell megadnia. Az Ön adatainak védelmében a régi rendszerhez használt jelszava itt nem lesz érvényes, ezért első bejelentkezéskor új jelszót kell kérnie: Belépés, majd a "Regisztrált felhasználó" résznél az "Elfelejtett jelszó" linkre kattintva az ott megadott email címre elküldjük új jelszavát. Ha nem emlékszik regisztrációkor használt email címére sem, jelezze Ügyfélszolgálatunknak és készséggel segítünk! Belépés után kérjük változtassa meg jelszavát.

Termék katalógus

A bal oldalon található Termékek listáját megpróbáltuk átláthatóbbá, kezelhetőbbé tenni. Kevesebb kategória lett, viszont újdonságként szín- és méret szűrőt építettünk be. Ez úgy néz ki, hogy ha pl. cseh csiszolt gyöngyöt szeretne vásárolni, kiválasztja a Cseh gyöngyök/Csiszolt gyöngy kategóriát, majd a megjelenő termékek felett lévő "Szűrési feltételek"-nél "bepipálja" milyen méretű vagy színű gyöngyöt szeretne, így könnyebb lesz a keresés, válogatás.

Termék fotók

Egy nagyon bevált és nagyon jó funkciót sajnos egyelőre nélkülöznünk kell. Az új rendszerben, a termékfotók kinagyítása (az egér fotó fölé húzásával) sajnos nem működik, ezt ellensúlyozandó, nagyon sok termék fotóját lecseréltük jobb minőségűre, továbbá a kilistázott termékek fotóját nagyobb méretűre állítottuk.

Rendelés-, fizetés

A rendelési, fizetési folyamat egyértelműbb, gördőlékenyebb, felhasználó barátabb lett. Új szállítási mód (GLS csomagpont) is bekerült a kínálatunkba, továbbá azon kedves vásárlóink, akik mobil eszközről böngészik oldalunkat, Mobilos MasterCard fizetési móddal is fizethetik rendelésüket.

Utalás

A duplán vagy tévesen bankszámlánkra elutalt összeget 460 Ft kezelési díj levonása után utaljuk vissza. Köszönjük megértésüket!

Számlázás

A vásárlásáról kiállított számlát .pdf formátumban, email-ben küldjük el Önnek. A hatályos jogszabályok szerint a számla aláírás és pecsét nélkül is hiteles. Fontos viszont, hogy Önnek is szükséges a számlát kinyomtatni és azt átadni könyvelőjének. Ha nincs lehetősége a számla kinyomtatására, rendelése beküldésekor kérjük jelezze ezt a megjegyzés mezőben, ebben az esetben csomagjában elküldjük a kinyomtatott számlát. Amennyiben elmulasztja előre jelezni ilyen irányú igényét és csomagját már feladtuk, a számlát csak postán tudjuk Önnek elküldeni, miután előre elutalta részünkre a postai díj ellenértékét (115 Ft).

Eddigi rendelések, kívánság listák

Eddigi rendeléseit, kívánság listáját sajnos a jövőben nem tudja visszakeresni, azokat - a két eltérő rendszer miatt - nem tudtuk átmenteni.

Angol nyelvű oldal

Örömmel tudatjuk, hogy a Gyöngyáruház mostantól már angol nyelven is elérhető, ill. áraink Euróban is láthatóak.

 

Hungarian hu
English en
Kosár
0 árucikk
Kedvezmények

Minél többet vásárol, annál többet spórolhat!

5%-7%-10%
kedvezmény

Részletek

FogyasztóBarát

Facebook